top of page

5 keer meer sollicitanten met originele vacatureteksten.

Vacatureteksten zijn vaak verschrikkelijk saai, maar het kan ook anders. Leer hoe in deze training.

Jesse Geul lachend

🔸 Val jij ook in slaap bij de aanblik van jullie eigen vacatureteksten?

🔸 Begin je spontaan te huilen als je de functieomschrijving leest?

 

Troost je, je bent niet de enige. Deze aandoening heet vacaturitis en betekent dat je overgevoelig bent voor saaie vacatures vol nietszeggende termen. 

Maar er is een geneesmiddel; volg deze training en je hoeft je nooit meer te storen aan slaapverwekkende teksten. De lucht wordt blauwer en de vogeltjes fluiten als nooit tevoren. 

❌ Vind je deze introductie onprofessioneel en roept het weerstand bij je op? Schrijf je dan alsjeblieft niet in voor deze training, het wordt nog veel erger namelijk.

✅ Spreekt deze manier van communiceren je wel aan? Dan gaat deze training je veel opleveren.

In deze training leer je:

Waarom zou je iets van mij aannemen?

Ik ben een kleine 10 jaar actief als recruitment adviseur en speel altijd in op de laatste trends en ontwikkelingen. Sinds 3 jaar doe ik dit als ondernemer en geef ik ook trainingen.

 

Omdat ik honderden sollicitanten getraind en begeleid heb weet ik als geen ander wat zij zoeken in een baan en hoe zij vacatureteksten lezen.

 

Daarnaast deel ik al 5 jaar wekelijks tips en inzichten op LinkedIn. Inmiddels heb ik daar meer dan 70.000 volgers.


Mijn kennis en ervaring probeer ik te combineren zodat ik organisaties kan helpen met het aantrekken van de juiste sollicitanten.

Jesse en een trainee aan een tafel achter een laptop, aan het werk

Wat zeggen anderen?

Resultaat van de training:

✅ Aan het eind van de training heb je zelf (met hulp van mij en de groep) een wervende vacaturetekst geschreven.

✅ Je hebt een bewezen framework geleerd waarmee je al je toekomstige vacatures op een snelle en eenvoudige manier schrijft.

✅ Je hebt meer zicht op wat sollicitanten en vooral de nieuwe generaties zoeken in een baan en hoe je hier slim op inspeelt.

✅ Je toekomstige vacatureteksten leveren meer sollicitanten, klanten en reuring op. Tenzij het een waardeloze baan is (ja, ik kan ook niet toveren hè).

✅ Je krijgt veel aansprekende voorbeelden te zien waardoor je gegarandeerd wegloopt met inspiratie voor je eigen teksten.

Deze training is ook incompany te boeken. Oftewel bij jullie op locatie. Interessant als jullie meer dan drie deelnemers hebben. Klik hier voor meer informatie.

Voor wie is dit geschikt?

Groepsfoto van Jesse met een groep cursisten

Voor iedereen die vacatureteksten schrijft binnen zijn of haar organisatie. Of voor mensen die verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van de vacatureteksten, employer branding strategie of recruitment marketing.

Denk aan:

  • Recruiters

  • HR adviseurs

  • MKB ondernemers

  • Marketeers

  • Employer branding specialisten

Je hoeft geen goede schrijver te zijn (dat was ik ook niet) of veel ervaring te hebben met vacatureteksten. Maar het helpt wel als je het leuk vindt. 

Praktische informatie

Locatie

Utrecht WTC

Direct aan het centraal station.

Datum

🔸 Donderdag 12 september 2024

 09.30 - 16.00 uur

Kosten

Deze training kost éénmalig

€ 675 excl. BTW

Reserveer je plek!

  • Enthousiast? Ik houd het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 12, dus wacht niet te lang met het reserveren van je plek!
     

  • Geïnteresseerd, maar twijfel je nog een beetje? Mail of bel me en vertel je dilemma. Als ik denk dat de training niets voor jou is, zeg ik dat ook eerlijk.

bottom of page