top of page

Jesse Geul Trainingen

"De snelste en leukste manier voor meer sollicitanten en betere werknemers." 

Jesse Geul_edited.png

Wij roepen niet dat wij dé beste trainingen hebben. Dat klinkt nogal afgezaagd en daar houden wij niet van. Maar wij onderscheiden ons wel op de volgende drie punten. 

🔸 Recruitment is de expertise van Jesse Geul en daar heeft hij een duidelijke visie op. Gericht op de toekomst, maar vanuit bewezen methodes uit het verleden. Dit merk je direct in de training.

 

🔸 We geloven in de kracht van humor. Dit passen we dan ook graag toe in de trainingen. Want als jij een leuke dag hebt, leer je ook meer.

🔸 De trainingen zijn interactief met toepasbare oefeningen. Geen hoog-over theoretische modellen waar iedereen op afhaakt. Maar juist concreet resultaat door middel van discussie, praktische oefeningen en directe feedback. 

 

Gezien op LinkedIn?

 🏆  Top Voice LinkedIn
 🙋  85.000+ volgers
 📈  25.000.000 views per jaar

Screenshot 2024-01-03 at 10.58.22.png
Screenshot 2024-01-03 at 11.38.32.png

Van rechercheur
➜ naar recruiter
➜ naar ondernemer

Jesse Geul werkte de eerste tien jaar van zijn werkende leven bij de Politie in Amsterdam. Eerst als hoofdagent op straat, daarna als rechercheur. Op zijn 30ste besloot hij een carrièreswitch te maken naar de wondere wereld van de werving en selectie. Eerst als recruitment consultant bij een commercieel bureau en daarna als corporate recruiter voor de Rijksoverheid.  

In 2020 is hij zijn onderneming gestart. Toen nog onder de naam
21 Jobs. Onder die naam gaf hij trainingen en deed hij recruitment opdrachten voor bedrijven. In 2022 ervaarde Jesse een explosieve groei op LinkedIn. Zijn account ging van 20.000 naar 80.000 volgers. Vanwege die naamsbekendheid is de bedrijfsnaam toen veranderd in Jesse Geul Trainingen.

In 2022 was er zoveel vraag naar de trainingen dat dit de primaire focus van het bedrijf is geworden. In 2023 is het uitgegroeid tot een full time business met tientallen bedrijven als klant. Inmiddels heeft Susanne Deijs het team versterkt en staat 2024 in het teken van groei. 

Het team

Profiel Suus_edited.png

Susanne Deijs

Office Support

Eerste aanspreekpunt voor klanten. Servicegericht en regelt zaken veel beter dan Jesse.

Hoofd-transparant.png

Jesse Geul

Oprichter / trainer

Leest, schrijft en ademt recruitment. Alle kennis verwerkt hij in de trainingen.

harvey_edited_edited.png

Harvey Specter

Mascotte

Aanwezig voor mental support en wordt sporadisch ingezet als engagement kanon op LinkedIn.

Neem contact met ons op.

Bel, mail of app ons. Susanne of Jesse staan je graag te woord. Aangezien we vaak training geven bij klanten is appen of mailen het handigst. Je kan ook een bericht via het formulier hier achterlaten. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

06 41 59 50 47

Hoe kunnen we je helpen?

Dank voor je bericht!

bottom of page